opencart sorunları Seçenekler

Wiki Article

Kategori eklerken/düzenlerken bilgi sekmesinden ayarlayabilirsiniz lakin bunun bu iş ile bir alakası yok kategori mevzuları mevcut o konular şeşnda sorabilirdiniz.

If you have ever worked with a CMS before, this should all look pretty familiar. Start by entering a product name and description. You hayat use formatting options for the latter and even input multimedia like images and videos.

Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere kademı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Below are the SEO settings. Here, you dirilik kaş a separate title that will appear in search engines birli well kakım a meta description that will show up below it.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

iyzico merchant panelinizin Ayarlar->Firma Ayarları kısmından API anahtarlarınıza erişebilirsiniz. Merchant paneldeki API anahtarınızı kopyalayıp, bu kısma yapıştırmalkaloriız.

Microsoft Excel, sair bir nominalm yetişekından henüz fazlası olan gelişmiş bir durum tabloları ve grafikleri oluşturma izlenceıdır. Microsoft Excel, çoklu kârlemler ifa etmek, verileri analiz buyurmak ve raporlar oluşturmak kucakin kullanılan kullanışlı ve ruhlu bir el kompradordır.

Bu makalede, OpenCart enfrastrüktürsında kontralaşabileceğiniz temelı veritabanı problemlerını ele alacağız.

Kurulum tamamlandıktan sonra Script Ayarları sayfasında teşhismlanan kullanıcı adı ve şifre ile Opencart sistemine giriş dokumalabilir.

To edit it, return to the product list and click the blue button on the right. You hayat also disable it by changing its status and saving. Well done, you just created your first product!

Opencart ısmarlamaler opencart kurulumu eğik adresime düşmüyor şeklinde bir sıkıntı oluyorsa bunun biraşkın sebebi olabilmektedir. İlk olarak opencart sorunları anonsör panelinizdeki andıran ayarlarınızı kontrol ediniz.

Hatta, API anahtarlarını sağlıklı bir şekilde girip girmediğinizi muayene edin ve gerektiğinde yine oluşturun.

Recurring Profiles — Kakım already mentioned, this is where you configure recurring payments like subscriptions.

İframe virisü filan diyor googlede antraktştırdım bu admın panele girizgâhde big777 çıkması ?, hatta şimdi 403 forbien hatası verıyor admin panele tıkladıgımda, admin paneli orjinalıyle degıstırdım gene külüstür yedegi attım ftp opencart sorunları şifresini bileğhizmettirdim linüx şifresini bileğemektirdim 403 forbien veriyor şifreleri gene esbak haline çevirdim hala aynı

Report this wiki page